УВАГА!! До відома туристів та шанувальників театру!УВАГА!!!

Згідно з останньою інформацією, отриманою організаторами акції НЕДОСЯЖНА НАЦІЯ від Управління ДСНС в Івано-Франківській області, 24 та 25 серпня в районі гори Піп Іван (Попіван) очікується погіршення погодних умов.

У зв’язку з цим організатори вистави «Нація», яку у День Незалежності заплановано зіграти на будівлі Міжнародного наукового центру «Обсерваторія» Прикарпатського та Варшавського університетів, прийняли рішення про проведення її в середині приміщення.

Тому попереджаємо глядачів, які планували цього дня вийти на вершину гори і побачити дійство наживо, про те, що, на жаль, такої можливості не буде.

При цьому інформуємо, що всі бажаючі побачити виставу «Нація» у виконанні Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка на обсерваторії гори Піп Іван (Попіван) 24 серпня 2020 року матимуть можливість побачити її у режимі онлайн.

За годину до початку вистави ми опублікуємо оголошення про точний час початку трансляції та посилання на всі ресурси, на яких кожен зможе доєднатися до цього унікального заходу в режимі реального часу.